Dla przykładu, osobiście w przychodni byłem ostatnio chyba w podstawówce, jak mi sie cos dzieję to ide prywatnie, płace za wizytę i z bani, nie mam czasu na spedzanie go w przychodniach, moje dzieci też nie chodzą do lekarza w przychodni, jak były noworodkami to chodziliśmy do lekarki prywatnie, teraz żona ma wykupiony pakiet w przychodni prywatnej za który płaci korporacja.
Z jednym sie zgadzam, problem pojawia się gdy trzeba przeprowadzić operację i zapłacić za nia powiedzmy 50kzł ale z drugiej strony jak mam czekać na operację 2-3 lata a miedzy czasie ma mieć szlag trafić to wolałbym sprzedać octavię i zrobić operację prywatnie.
Gorzej mają osoby których nie stać na takie zabiegi i czekają latami na swoja kolej.
Z jednym sie zgadzam, problem pojawia się gdy trzeba przeprowadzić operację i zapłacić za nia powiedzmy 50kzł ale z drugiej strony jak mam czekać na operację 2-3 lata a miedzy czasie ma mieć szlag trafić to wolałbym sprzedać octavię i zrobić operację prywatnie.
Gorzej mają osoby których nie stać na takie zabiegi i czekają latami na swoja kolej.
Komentarz